Σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν, το Διακοπτό πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη στο γήπεδο της Ροδιάς απέναντι στην Ακράτα με σκορ 2-0 και για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πρωταθλήματος πέρασε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα συγκριτικά ήσαν καλύτεροι των αντιπάλων τους βάση ευκαιριών και φαινόταν από την αρχή του παιχνιδιού ότι το ήθελαν περισσότερο, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε στο φινάλε του παιχνιδιού.

Ίσως καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης να ήταν η επίτευξη του πρώτου τέρματος σε ένα κομβικά σημείο στο 49΄από τον Χάρη Μαρή που σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι, φθάνοντας τα 6 στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα πλήγωσε την πρώην ομάδα του. Και το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90΄ με το πρώτο φετινό γκολ του 40χρονου Γιώργου Παπαχριστόπουλου, που μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή σκοπιμότητας στο 89΄.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, ίσως και να έδειξαν κάποια υπερβολική σιγουριά αφού προέρχονταν από 6 διαδοχικές νίκες, αλλά φαίνεστε ότι η 13η αγωνιστική αποδείχτηκε άκρως γρουσούζικη για αυτούς.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Λίβας,  Γεωργακόπουλος, Μάλλιος, Μαραγκός (91΄ Κριστιάν), Μαρής (89΄ Παπαχριστόπουλος), Μάγκος, Tριανταφυλλόπουλος (77΄ Γεωργίου).

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας (65΄ Τσούρας), Σακελλαρόπουλος (79΄ Γκόφας), Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας (60΄ Πιχλίνσκι), Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος, Αποστόλου, Ανωγιάτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ