Επιστροφή στις νίκες για το Διακοπτό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, αφού επικράτησε στο γήπεδο της Ροδιάς του ουραγού Δρεπάνου με σκορ 1-0, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα και κάνοντας άλμα τριών θέσεων.

Σε ένα ματς που για τους γηπεδούχους του Μιχάλη Τρίψα παίζονταν οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς και η νίκη αποτελούσε το μοναδικό ζητούμενο για αυτούς, αυτή ήρθε έστω και καθυστερημένα στο 79΄ με το λιτό πλην όμως πανάκριβο 1-0 και τους έκανε να βλέπουν με διαφορετικό πρίσμα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μπορεί όλο το παιχνίδι να ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Διακοπτού, όμως εύλογα αντιλαμβανόταν ο καθένας που παρευρέθηκε στο γήπεδο το μεγάλο άγχος που κυρίευε τους παίκτες της από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα όταν στο 12΄ ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι και όσο ο χρόνος κυλούσε υπέρ των φιλοξενούμενων του Θύμιου Λιόση και σε βάρος της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας, τόσο όλο και περισσότερο διαφαινόταν στον ορίζοντα ότι η μπάλα δεν θα κατέληγε στα δίχτυα.

Όμως στο 79΄ ο Νίκος Μάγκος (8ο φετινό) είχε εντελώς διαφορετική άποψη και ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό, που προς στιγμήν είχαν σχηματίσει οι αντίπαλοι, που πλέον μετά και την σημερινή ήττα τους πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Γεωργίου, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λίβας, Χριστοδουλόπουλος (89΄ Κριστιάν), Μαραγκός, Μαρής (90΄ Παπαχριστόπουλος), Μάγκος, Τριανταφυλλόπουλος (73΄ Αγγελόπουλος).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ