Η αγωνιστική καθίζηση του Διακοπτού συνεχίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού γνώρισε την ήττα και στο γήπεδο της Ροδιάς από τον πρωτοπόρο Κ. Δαβουρλή’ 92 με σκορ 2-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

Και όμως οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα βάση απόδοσης θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το σημερινό ματς, ενώ εκφράζουν και σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Γιάννη Καλύβα, σε δύο περιπτώσεις πέναλτι εκατέρωθεν και οι δύο σε βάρος του Διακοπτού.

Πρώτη φάση στο 59΄ σε ανατροπή εντός περιοχής του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου από τον Βύρωνα Κούστα, ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί και στο 81΄ όταν σε επαφή του Γιώργου Γεωργακόπουλου στον Κώστα Κουλούρη, δεν διστάζει με  χαρακτηριστική ευκολία να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών και να τελειώσουν εκεί το ματς οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ράπτη.

Μάλιστα οι τελευταίοι στάθηκαν και λίγο τυχεροί αφού άνοιξαν το σκορ σε ένα άκρως κομβικά σημείο στο 43΄ με τον Παναγιώτη Φλωρόπουλο (13ο φετινό), σκοράροντας μάλιστα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη όπως προαναφέραμε όλα τελείωσαν με το εύστοχο κτύπημα του Βύρωνα Κούστα (9ο φετινό γκολ), που σκόραρε και αυτός για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λίβας (88΄ Κριστιάν), Γεωργίου, Μαραγκός, Μαρής (46΄ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Μάγκος, Τριανταφυλλόπουλος (70΄ Πανένκο).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ