Πρώτη ήττα για το Διακοπτό μετά από 4 σερί νίκες, αφού στο γήπεδο της Ροδιάς η νεανική Πάτρα 2005 το κέρδισε με σκορ 1-0, αλλά η ήττα αυτή αποδείχτηκε εντελώς ανώδυνη καθώς η ομάδα του Μιχάλη Τρίψα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, τρείς στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο της Ροδιάς κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκειά του και αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για να παιχτεί ποδόσφαιρο κάποιας ποιότητος.

Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα λεπτό όταν στο 22΄ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Βογιατζή άνοιξαν το σκορ στο 22΄ με τον Γιάννη Πουρνατζή και η ομάδα του Διακοπτού έχασε στο επόμενο λεπτό την πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός Αντόνιο Πανένκο κέρδισε πέναλτι, όμως ο σπεσιαλίστας του είδους Χάρης Μαρής νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκήπερ Κώστα Θανόπουλο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τον αέρα πλέον ευνοϊκό περιόρισαν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο, όμως η υπεροχή τους αυτή αποδείχτηκε εντελώς ανούσια, αφού σπάνια έφθαναν με ιδιαίτερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα (46΄ Μαραγκός), Ραμπαβίλας, Λίβας, Γεωργακόπουλος, Αγγελόπουλος (68΄ Τριανταφυλλόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (46΄ Κριστιάν), Γεωργίου, Μαρής, Μάγκος, Πανένκα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ