Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς το Διακοπτό και ο Φοίνικα Σαλμενίκου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το εγγλέζικο σκορ 3-3.

Αν και ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση και των δύο ομάδων, που σημειωτέον θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη και στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας στον Γ΄ Όμιλο της Ε.Π.Σ.Α. παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία αμφότεροι, αν και βρίσκονται ακόμη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, χάρις στα τέρματα του Παναγιώτη Μητρόπουλο στο 7΄και του Χρήστου Τσέντζου στο 20΄.

Οι φιλοξενούμενοι του παίκτη – προπονητή τους Άγγελου Ραμπαβίλα, έφθασαν στην ολική ανατροπή στο 41΄ με τον Δημήτρη Καυγά, στο 67΄ με τον Γιώργο Μαρή και στο 72΄ με τον Χάρη Μαρή.

Όμως το Διακοπτό ήταν αυτό που είπε την τελευταία λέξη του στο 82΄ και πάλι με τον Χρήστο Τσέντζο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πέντε παίκτες που βρήκαν σήμερα δίχτυα, αποτελούν καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων τους.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Κριστιάν, Θεοδωρόπουλος, Αντ. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος, Τσέντζος, Χριστοδουλόπουλος, Αγγελόπουλος, Μητρόπουλος.

Έπαιξαν ακόμη και οι Λίβας, Ευσταθίου

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Αγγ. Ραμπαβίλας, Μάνε, Κανελής, Κανάγιας, Σαλάϊ, Χ. Ραμπαβίλας, Αλεξόπουλος, Καυγάς, Γ. Μαρής, Χ. Μαρής

Έπαιξαν ακόμη και οι Μπαβιώλης, Χριστοδουλόπουλος, Μανώλης, Χριστόπουλος, Πετρόπουλος, Κάντζαρης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ