Σε ένα ματς χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς, το Διακοπτό επικράτησε του Φοίνικα Σαλμενίκου με σκορ 4-2 και έκλεισε έτσι τη σεζόν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Όντως οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα στο πιο παραγωγικό τους πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να σημειώσουν τρία τέρματα στο 18΄ με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 4 στο πρωτάθλημα, στο 26΄με τον Νίκο Μάγκο και στο 31΄ με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο (2ο φετινό), σφραγίζοντας έτσι ουσιαστικά την 11η φετινή νίκη τους.
Στην επανάληψη έφθασαν και στην επίτευξη ενός τέταρτου γκολ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Νίκο Μάγκο, που έφθασε συνολικά τα 12 στο πρωτάθλημα και από εκεί και ύστερα είναι η σειρά των φιλοξενούμενων του Σάκη Μπαβιώλη, να πάρουν την σκυτάλη στο σκοράρισμα στο 67΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χάρη Ραμπαβίλα (16ο φετινό γκολ) και στο 78΄ με τον Άγγελο Ραμπαβίλα (2ο φετινό).
Είναι δε χαρακτηριστικό πως στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξαν αντίπαλοι τρία αδέλφια, ο Θόδωρος Ραμπαβίλας (Διακοπτό) και οι Χάρης και Άγγελος (Φοίνικας), με τους δύο τελευταίους μάλιστα να βρίσκουν τον δρόμο και προς τα αντίπαλα δίχτυα.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μαραγκός, Χριστοδουλόπουλος (54΄ Παπαχριστόπουλος), Λίβας (26΄ Κριστιάν), Μαρής, Μάγκος (54΄ Τριανταφυλλόπουλος), Γεωργίου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πρέντι (46΄ Μπαβιώλης), Μάνε, Χριστόπουλος, Αγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Πετρόπουλος (88΄ Μπούνιας), Μπουλούμπασης (46΄ Καραμάνος), Χριστοδουλόπουλος, Γκοτσόπουλος, Κατσαούνης, Χαρ. Ραμπαβίλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ