Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία το Διακοπτό έκαμψε στο 90΄ την σθεναρή αντίσταση των Ψηλαλωνίων με σκορ 2-1, πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του και πλέον 5 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκεται στο +11 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα σε ένα ματς που η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς, χρειάστηκε να δώσουν μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να φθάσουν στο πολυπόθητο στόχο τους.

Μόλις στο 7΄ ο Χάρης Μαρής άνοιγε το σκορ (8ο φετινό) και τον δρόμο για τους συμπαίκτες του να τους οδηγήσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Όντως από το γκολ και μετά και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου το Διακοπτό, έχασε πολύ μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη του.

Δεν τα κατάφερε και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αρκετά σκληρός. Έτσι τιμώρησε την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, αφού στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Δασκαλάκη βρήκαν την ευκαιρία και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Νίκο Διαμαντόπουλο (16ο φετινό).

Όμως το Διακοπτό ήταν αποφασισμένο να πουλήσει το τομάρι του πολύ ακριβά στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και πάρα πολλά μέτρα στο γήπεδο και τελικά δικαιώθηκε στο 90΄ λίγο δηλαδή πριν το φινάλε με την χρυσή αλλαγή τον Ηλία Τριανταφυλλόπουλο (5ο φετινό).

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λίβας, Χριστοδουλόπουλος (86΄ Αγγελόπουλος), Γεωργίου, Μαρής, Μάγκος, Κριστιάν (59΄ Τριανταφυλλόπουλος).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ