Συνεχίζοντας την φρενήρη πορεία των τελευταίων 8 αγωνιστικών (5 νίκες, 3 ισοπαλίες), η Ακράτα πέρασε και από τον Άγιο Βασίλειο, αφού επικράτησε στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» του ουραγού Δρεπάνου με σκορ 2-1 και βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο δυάδα.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα εξαιρετική απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενδεχομένως και από το μεγάλο άγχος που τους διακατέχει ύστερα από αυτή την τεράστια αντεπίθεση που έχουν εξαπολύσει, πέτυχαν μία ακόμη νίκη την 12η συνολικά και 6η μακριά από την έδρα τους, που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επαγγελματική.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, έτσι αυτό η στείρα ισοπαλία στο πρώτο μισό του αγώνα, ταίριαζε σαν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας ευτύχησε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ στο 49΄ με τον Ανδρεά Χαλούλο (3ο φετινό) και στο 61΄ με τον Αλέξανδρο Σιόζο (7ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 3ο διαδοχικό παιχνίδι, να απαντήσει άμεσα στην ισοφάριση των γηπεδούχων.

Όντως η ομάδα του Θύμιου Λιόση σε μία από τις λίγες επιθετικές της στιγμές στον αγώνα, έφερε το παιχνίδι προς στιγμήν στα ίσα με τον Ηλία Μπαμπαλιούτα (2ο φετινό). Όμως μέχρι εκεί αφού η Ακράτα με πολύ καλή διαχείριση μέχρι το φινάλε, ελάχιστα απειλήθηκε ιδιαίτερα και ξεπέρασε έναν ακόμη σκόπελο, που μπορεί μην ήταν τόσο ψηλός, αλλά αν πέσεις επάνω του παθαίνεις ανεπανόρθωτη ζημιά.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Καλύβας, Σ. Παππάς, Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Χαλούλος (64΄ Τσούρας), Έξαρχος (90΄ Παπαδάκης), Σιόζος, Αποστόλου (79΄ Πλιατσικούρας), Δημόπουλος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ