Στο ντέρμπι των ουραγών το Δρέπανο επικράτησε στο <Θόδωρος Χρυσανθόπουλος> στον Άγιο Βασίλειο του Α.Ο. Διακοπτού με σκορ 1-0, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας παρέμεινε στα έγκατα του βαθμολογικού πίνακα.

Και όμως όσοι ουδέτεροι παρευρέθησαν σήμερα στο γήπεδο μίλησαν για μαγική εικόνα, αφού οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα εκτός των πολλών χαμένων ευκαιριών είχαν και 3!!! δοκάρια, όλα με το καινούργιο τους μεταγραφικό απόκτημα τον Παναγιώτη Μάλλιο στο 12΄, στο 69΄ και στο 78΄΄.

Και φυσικά ως είθιστε σε ανάλογες περιπτώσεις μίλησε…ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που έδωσε απλόχερα τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους του Βασίλη Τσόλακα, χάρις σε ένα γκολ στο 64΄ του Ηλία Ρουμελιώτη, ενώ στο 93΄ θα μπορούσαν να κάνουν πιο ευρεία τη νίκη τους, καθώς ο Ηλίας Μπαμπαλιώτης που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι νικήθηκε από τον γκολκήπερ Κώστα Μακρή.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Θεοδωρόπουλος, Ραμπαβίλας, Μαραγκός,  Γεωργίου, Κριστιάν, Τρίψας, Τριανταφυλλόπουλος, Μάγκος, Μάλλιος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ