Χρειάστηκε να περάσουν 14 ολόκληρες αγωνιστικές για να μπορέσει η Δόξα Ελαιώνα να επιστρέψει στις νίκες και το κατάφερε σήμερα και μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό, αφού αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ στο Δρέπανο, εν τούτοις κατόρθωσε να αποδράσει με σκορ 4-3.

Ήταν αναμφίβολα η πιο μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη για τους φιλοξενούμενους του Μάκη Λελούδα, οι οποίοι έδωσαν μέχρι και την τελευταία ικμάδα από όσα ψυχικά αποθέματα τους είχαν απομείνει, προκειμένου να γυρίσουν από την κόλαση στον παράδεισο. Ήταν μία διαδρομή που συνήθως ήταν μονή στο φετινό πρωτάθλημα και όχι αλέ ρετούρ όπως συνέβη σήμερα.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο πράγμα να φλερτάρεις ανεπιτυχώς με το νικηφόρο αποτέλεσμα για 13 ολόκληρες αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 10 ήττες) και σε έναν αγώνα που παιζόντουσαν πολλοί από τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς και από τις δύο ομάδες, να είσαι συνέχεια στριμωγμένος στα σχοινιά και εσύ όχι μόνο να μην πέφτεις κάτω, αλλά να νικάς κιόλας με νοκ άουτ τον αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι του Θύμιου Λιόση που όπως προαναφέραμε προηγήθηκαν τρείς φορές στο 9΄ με τον Λουκά Τσιάκαλο (1ο φετινό), στο 41΄ με τον Παναγιώτη Χαλκίδη (8ο φετινό) και στο 49΄με τον Χίνκου (1ο φετινό), αλλά η ομάδα του Ελαιώνα είχε τέσσερις απαντήσεις στο 21΄ με τον Κώστα Μιχαλόπουλο (3ο φετινό), στο 47΄, 58΄ και 87΄ με τον Παναγιώτη Μητρόπουλο που πέτυχε χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 4 στο πρωτάθλημα, αν και μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου.

 

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Αντωνόπουλος, Μακρής (52΄ λ.τ. Καΐσης), Βασιλόπουλος, Δούβρος, Παπαδιονυσίου, Ιατρόπουλος, Μαυρομμάτης, Μιχαλόπουλος (90΄ Τζουλιάν), Μητρόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ