Αν και παρατάχτηκαν με πάρα πολλές ελλείψεις στην σύνθεσή τους, τα Καλάβρυτα έμειναν όρθια στον Άγιο Βασίλειο, αφού απέσπασαν λευκή ισοπαλία (0-0) στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» από το Δρέπανο.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι ντου Νίκου Γιαννόπουλου παίζοντας πάνω απ’ όλα για την ιστορία τους, αλλά και για το πρεστίζ του πρωταθλήματος, μετά την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία τους επί του Μεγάλου Δικεφάλου, έτσι και σήμερα δεν χαρίστηκαν στο Δρέπανο που βρίσκεται και αυτό στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα θα μπορούσαν να φθάσουν στην 4η εκτός έδρας νίκη τους, αν ήσαν στοιχειωδώς πιο εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, κυρίως με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο που σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες, ή αν ήσαν πιο τυχεροί στο 82΄ όταν και είχαν δικάρι με τον Χρύσανθο Αλεξόπουλο.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Θύμιου Λιόση αυτοί πνιγμένοι στο άγχος τους από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, μάλλον θα πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι και από τον βαθμό της ισοπαλίας, άσχετα αν η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για αυτούς.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Κανελλόπουλος, Αλεξόπουλος Αλευρίτης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Μπαχάς, Κουτρουμάνης, Γ. Τσαβαλάς (76΄ Λιακόπουλος), Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ