Η φθίνουσα πορεία της Δόξας Ελαιώνας συνεχίστηκε και σήμερα στο γήπεδο της Ροδιάς, αφού γνώρισε την πιο βαριά φετινή της ήττα από τον Αετό Πατρών με σκορ 5-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη υψηλού κινδύνου.

Οι φιλοξενούμενοι των Φώτη Νικολάου και Σοφοκλή Παναγόπουλου ευτύχησαν να πετύχουν δύο γρήγορα τέρματα μέσα σε διάστημα δύο λεπτών στο 13΄ με τον Γιώργο Φραντζή και στο 15΄ με τον Δημήτρη Ρουντζαμάνη και να φέρουν έτσι το παιχνίδι στα μέτρα που αυτοί επέβαλαν. Και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος έφθασαν και σε ένα τρίτο γκολ στο 32΄ με τον Άρη Γιαννούχο (2ο φετινό), που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στην επανάληψη χωρίς να ανακόψουν καθόλου το ρυθμό τους βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα άλλες δύο φορές στο 59΄ εκ νέου με τον Γιώργο Φραντζή (2ο φετινό) και στο 81΄ με τον Δημήτρη Ρουντζαμάνη που σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε τα 17 συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ από σήμερα η ομάδα του συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Φοίνικα Σαλμενίκου.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα θα πρέπει να συνέλθουν αγωνιστικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αφού παρέμειναν για 9ο παιχνίδι χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 7 ήττες) και ο κλοιός αρχίζει και σφίγγει ολοένα και πιο πολύ.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Ντενίς, Mανέτας (46΄ Αντωνόπουλος), Μακρής, Βούλγαρης (46΄ Ανδρώνης), Σουλιώτης (81΄ Γεωργίτσας), Παπαδιονυσίου, Μαυρομμάτης, Κ. Μιχαλόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Καΐσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ