Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η Δόξα Ελαιώνα να πάρει σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα, αφού παραχώρησε ισοπαλία στο γήπεδο της Ροδιάς με σκορ 2-2 απέναντι στον Αετό Ρίου, αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, σχεδόν έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους, αφού δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά στην επανάληψη ότι με τόσο κόπο έχτισαν σε όλο το πρώτο μέρος.

Κανείς μα κανείς από όσους παρευρέθησαν στην σημερινή αναμέτρηση δεν μπορούσε να προδικάσει το τελικό αποτέλεσμα, όταν η ομάδα του Ελαιώνα πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο δύο τέρματα, στο 7΄ με τον Θοδωρή Καΐση (1ο φετινό) και στο 32΄ με τον κορυφαίο σκόρερ της Παναγιώτη Μητρόπουλο (8ο φετινό), ενώ παράλληλα έχασαν δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα τρίτο τέρμα και να έχουν ένα ήσυχο απόγευμα.

Αμ δε, στην επανάληψη όλα άλλαξαν άρδην όταν στο 62΄ οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Κατσαντούλια μπήκαν στο παιχνίδι και μάλιστα με αυτογκόλ του Λευτέρη Κακιούσιου, ενώ στο 71΄ ο Δημοσθένης Χρυσανθόπουλος (7ο φετινό), έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία.

Πλέον το μομέντουμ ήταν στην πλευρά της ομάδος του Ρίου που μάλιστα προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι και ενδεχομένως να τα κατάφερνε, αν δεν αποδεικνυόταν φύλακας – άγγελος για την εστία του ο Χάρης Σταμόπουλος , που σε δύο περιπτώσεις κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Κακιούσιος, Αντωνόπουλος (59΄ Ανδρώνης), Μακρής, Βούλγαρης, Σουλιώτης, Μαυρομμάτης, Καΐση, Παπαδιονυσίου, Μιχαλόπουλος (60΄ λ.τ. Πολυχρονόπουλος), Μητρόπουλος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ