Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Δόξα Ελαιώνα που με το πιο αγαπημένο της σκορ 1-0, υπέταξε στο γήπεδο της Ροδιάς τον Αστέρα Τέμενης, τον γκρέμισε από την κορυφή ενώ παράλληλα αυτή αναρριχήθηκε στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους του Μάκη Λελούδα αναδείχτηκε ο Κώστας Μιχαλόπουλος που βρήκε δίχτυα μόλις στο 1΄ της αναμέτρησης, ενώ τείνει να εξελιχτεί σε δήμιο για τον Αστέρα, αφού τέσσερις ημέρες νωρίτερα για τον θεσμό του Κυπέλλου είχε σκοράρει και πάλι στο νικηφόρο 1-0 για την ομάδα του.

Έτσι η ομάδα του Ελαιώνα αθόρυβα αλλά ουσιαστικά αξιοποιεί σχεδόν στο έπακρον τον παράγοντα έδρα και έστω και με δύο γκολ ενεργητικό, εκτοξεύτηκε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα που στα δύο τελευταία τους παιχνίδια αγνοούν το νικηφόρο αποτέλεσμα και φυσικά έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος, είχαν μπροστά τους ενενήντα και πλέον αγωνιστικά λεπτά για να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ και να φθάσουν έστω στην ισοφάριση. Μάταια όμως γιατί παρά την εδαφική τους υπεροχή ήταν τέτοια η διαχείριση της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας, που τρία ημίχρονα να έπαιζαν γκολ ήταν αδύνατον να δεχτούν.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Σουλιώτης, Αντωνόπουλος, Μακρής, Ιατρόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Παπαδιονυσίου (44΄ Μαρνέρης), Μαυρομμάτης, Κ. Μιχαλόπουλος (90΄ Π. Μιχαλόπουλος), Μακρυγιαννάκης (70΄ Μανέτας), Καΐσης.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοφανόπουλος, Μεσσήνης (80΄ Παπαδόπουλος), Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ