Κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για να ανανεώσει το διαβατήριό του και για του χρόνου στην κατηγορία, ο Αχιλλέας Καμαρών επικράτησε στο γήπεδο της Ροδιάς της Δόξας Ελαιώνα με σκορ 1-0, ζευγάρωσε έτσι τις νίκες του απέναντι στον κυριότερο ανταγωνιστή του και πλέον στο φινάλε του πρωταθλήματος του αρκεί μία ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι του με τα Ψηλαλώνια, για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή του.

Το σημερινό ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, μία σκληρή μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, που κρίθηκε από το 7΄ μόλις λεπτό με χρυσό σκόρερ για την ομάδα του Ερινεού τον Θωμά Παρτάλη, που μάλιστα ήταν το παρθενικό του γκολ για φέτος.

Μπορεί τα εύσημα και η μερίδα του λέοντος να ανήκουν ως συνήθως στους νικητές, όμως θα ήταν κρίμα και άδικο να μην τονιστεί και η πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα, που ουσιαστικά στα τρία τελευταία τους παιχνίδια στη Ροδιά, δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα τρίποντο (2 ισοπαλίες, 1 νίκη), που ενδεχομένως να ήσαν αυτοί σήμερα σε θέση ισχύος.

Είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως το άγχος που τους κατέλαβε από το 7΄ από το γκολ δηλαδή και μετά που προήλθε μάλιστα από προσωπικό λάθος, αποδείχτηκε ανασταλτικός παράγοντας στο να γυρίσουν το παιχνίδι, αφού οι Καμαραίοι με διπλή ζώνη άμυνας και σωστή διαχείριση έφυγαν με το πολυπόθητο τρίποντο στις αποσκευές τους.

  • Η διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον διαιτητή κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του Μιχάλη Κακαφώνη και Εμμανουήλ Διαλυνά για την εξαιρετική και αμερόληπτη διαιτησία τους.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Κοσκινάς, Αντωνόπουλος (78΄ Ανδρώνης), Μακρής, Βούλγαρης, Πολυχρονόπουλος, Παπαδιονυσίου, Μαυρομμάτης, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος, Καΐση (60΄ Σουλιώτης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Σουβαλιώτης, Φουρκής, Γκόφας, Κουρίνος, Γ. Κανελλής, Λιβαθινόπουλος (89΄ Σερβές), Τέρπος (90΄ Καραμπούλας), Παρτάλης (71΄ Πέτσι).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ