Το Διακοπτό ήταν το μεγάλο κερδισμένο στην μάχη της παραμονής, αφού επικράτησε στην κοινή έδρα της Ροδιάς της Δόξας Ελαιώνα με σκορ 2-0, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αλλά και το goal average.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα ίσως και να ήσαν πιο κατάλληλα προετοιμασμένοι ψυχολογικά, ή και ακόμα να ήθελαν περισσότερο το ματς από τους αντιπάλους τους. Ότι και αν συνέβη πάντως έδειξαν από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα ότι αν κάποια ομάδα θα κέρδιζε σήμερα, αυτή φαινόταν ότι θα ήταν το Διακοπτό.

Και από την στιγμή μάλιστα που από το 24΄ πήραν το προβάδισμα με τον κορυφαίο σκόρερ τους Νίκο Μάγκο (9ο φετινό), ήταν φανερό πως το νερό είχε ήδη μπει για τα καλά στο αυλάκι για αυτούς.

Στην επανάληψη διαχειρίστηκαν πολύ έξυπνα το παιχνίδι τους, χωρίς να κινδυνέψουν άμεσα και στο 59΄ σφράγισαν την 7η φετινή νίκη τους με δράστη τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο (2ο φετινό), που πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Νίκου Μάγκου και πλέον απέχουν στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα που παρατάχτηκαν σήμερα με πολλές και σοβαρές ελλείψεις είχαν δοκάρι στο 90΄ με τον Παναγιώτη Μητρόπουλο.

 

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Καΐση, Αντωνόπουλος, Μακρής, Βασιλόπουλος, Ιατρόπουλος (46΄ Παπαδιονυσίου), Πολυχρονόπουλος, Σουλιώτης (75΄ Mανέτας), Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος, Ανδρώνης (64΄ Μ. Φούκης).

 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Γεωργίου, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λίβας, Χριστοδουλόπουλος (87΄ Παπαχριστόπουλος), Μαραγκός, Μαρής, Μάγκος (89΄ Θεοδούλης), Πανένκο (77΄ Τριανταφυλλόπουλος)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ