Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία της η Δόξα Ελαιώνα γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Ροδιάς από τον Κ. Δαβουρλή ‘92 με σκορ 3-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αφού κατέχει εδώ και κάποιες αγωνιστικές την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα που η λέξη νίκη τείνει να γίνει εντελώς άγνωστη στο ποδοσφαιρικό λεξικό της, αφού την αγνοεί εδώ και 13 αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 10 ήττες). Ενδεχομένως κάποιοι να πουν ότι αυτή μπορεί και να ήταν μία ήττα εντός προγράμματος, όμως μιας και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση του πρωταθλήματος, αφού αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε την πρεμιέρα του Β΄ γύρου, κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχτεί πραγματικό χρυσάφι.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι που διάγουν πολύ καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι, αφού προέρχονται από 5 σερί νίκες, απλοποίησαν τη σημερινή νίκη τους μέσα σε ένα δίλεπτο, στο 37΄ με τον Δημήτρη Λαζαρίδη (6ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και στο 39΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βύρωνα Κούστα (6ο φετινό).

Στην επανάληψη και χωρίς να απειληθεί σχεδόν ποτέ η εστία τους είχαν και πάλι το μομέντοτυμ του αγώνα και στο 81΄ σκόραραν και πάλι με τον Ατίλιο Λιμάτσι (5ο φετινό), που σκόραρε και αυτός για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί και η αρνητική παράδοση που έχει η Δόξα Ελαιώνα απέναντι στον Κ. Δαβουρλή ’92, αφού σε 6 αγώνες έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, έχοντας σκοράρει σε μόλις 1 παιχνίδι από τα 6.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Μανέτας, Αντωνόπουλος (33΄ Πολυχρονόπουλος), Μακρής, Βασιλόπουλος, Δούβρος, Παπαδιονυσίου, Σουλιώτης (76΄ Βούλγαρης), Μητρόπουλος, Ιατρόπουλος (46΄ Μαυρομμάτης), Μιχαλόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ