Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και την βαθμολογική της συγκομιδή, η Δόξα Ελαιώνα παραχώρησε ισοπαλία στο γήπεδο της Ροδιάς με σκορ 1-1 απέναντι στην Πάτρα 2005.

Και όμως οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα που σημειωτέον έμειναν αήττητοι για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι (2 νίκες, 1 ισοπαλία), θα μπορούσαν να είχαν κάλλιστα άλλους δύο βαθμούς στο ενεργητικό τους, αν δεν έπιναν το πικρό ποτήρι της ισοφάρισης στο 88΄ από τον Αντώνη Νάση, που μάλιστα ήταν το 1ο του φετινό γκολ.

Πάντως και σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν ότι βρίσκονται σε κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο και αν ήσαν λίγο πιο τυχεροί ή αν δεν τους έβγαινε και η κούραση λόγω της πρωινής έναρξης του αγώνα, απέναντι στην ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά επιφυλακτικές, με παιχνίδι κυρίως κέντρου, αλλά με δύο σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Παναγιώτη Μητρόπουλο στο 26΄ και τον Χάρη Σταμόπουλος στο 38΄ να αποσοβεί βέβαιο γκολ σε τετ α τετ.

Στην επανάληψη η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 64΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Μητρόπουλο (6ο φετινό γκολ), που σκόραρε μάλιστα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Και εκεί όπου όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε με αυτό το γκολ, οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Βογιατζή, που άλλωστε έχουν μεγάλη έφεση στα ισόπαλα αποτελέσματα, κατόρθωσαν να φθάσουν στο 88΄ όπως προαναφέραμε στην 9η φετινή τους ισοπαλία.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Κοσκινάς, Αντωνόπουλος, Μακρής, Βασιλόπουλος, Ιατρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Πολυχρονόπουλος (32΄ λ.τ. Καΐση), Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος (83΄ Χερτσέκου), Μαυρομμάτης.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ