Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Φοίνικας Σαλμενίκου επικράτησε και στο γήπεδο της Ροδιάς και της Δόξας Ελαιώνα με σκορ 3-1 και εξακολουθεί έτσι να εκπλήσει ευχάριστα αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, αφού βρέθηκε μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου ευτύχησαν σε ένα άκρως κομβικά χρονικά σημείο στο 42΄ να ανοίξουν το σκορ με τον Άγγελο Μπουλούμπαση (2ο φετινό) και να κλείσουν έτσι το ημίχρονο προηγούμενοι έστω και με βραχεία κεφαλή.

Στην επανάληψη πολύ γρήγορα έφθασαν σε ένα δεύτερο γκολ στο 49΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χάρη Ραμπαβίλα (6ο φετινό), που κέρδισε ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Κουνάβης από τον Τάσο Αντωνόπουλο. Οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα που σκόραραν μετά από 5 παιχνίδια χωρίς γκολ μετά από 505΄ με τον αμυντικό τους τον Σπύρο Βούλγαρη (1ο φετινό) προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως στο 71΄ ο Μικέλ Ντολάνι (1ο φετινό) τους έδωσε την χαριστική βολή.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Μανέτας, Αντωνόπουλος (80΄ Ανδρώνης), Μακρής, Βούλγαρης, Σουλιώτης (46΄ Ντενίς), Μαυρομμάτης, Κ. Μιχαλόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Μακρυγιαννάκης (75΄ Κοσκινάς), Καΐση.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε (81΄ Π. Σανδραβέλης), Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Μπουλούμπασης, Κουνάβης, Καραμάνος, Κατσαούνης (85΄ Χριστόπουλος), Σερβές (38΄ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Χαρ. Ραμπαβίλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ