Την πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Ελαιώνα, αφού επικράτησε στο γήπεδο της Ροδιάς των Ψηλαλωνίων με σκορ 3-0, παίρνοντας ταυτόχρονα μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Λελούδα (που σημειωτέον δεν βρισκόταν σήμερα στον πάγκο της ομάδος του) είχαν ένα διαβολεμένο 25λεπτο, χρονικό διάστημα στο οποίο κατάφεραν να πετύχουν και τα τρία τέρματά τους και να μετατρέψουν ένα εξ’ ορισμού πολύ δύσκολο ματς σε υγιεινό περίπατο.

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται όπως συνήθιζε να λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και πως θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα για την ομάδα του Ελαιώνα ότι καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες, έναν αντίπαλο που έχει κάνει πολλές ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 8΄ και στο 24΄ ο Κώστας Μιχαλόπουλος πέτυχε ζευγάρι τερμάτων, φθάνοντας συνολικά τα 5 και ενδιάμεσα στο 22΄ ο Κώστας Μακρής που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος, ήσαν οι σκόρερ των γηπεδούχων που έφθασαν συνολικά τις 4 νίκες, βρίσκονται στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού και βλέπουν με διαφορετικό πρίσμα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Σουλιώτης, Αντωνόπουλος (75΄ Ιατρόπουλος), Μακρής, Βασιλόπουλος, Δούβρος (20΄ Καΐσι), Παπαδιονυσίου, Πολυχρονόπουλος, Μιχαλόπουλος (86΄ Χερτσέκου), Π. Μητρόπουλος, Μαυρομμάτης.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ