Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία ανάμεσα στην Δόξα Ελαιώνα και τα Καλάβρυτα, αφού οι δύο ομάδες κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο της Ροδιάς.

Ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και που όσοι παρευρέθησαν σήμερα στο παραπάνω γήπεδο, πολύ λίγα πράγματα θα έχουν να θυμούνται από το παιχνίδι αυτό. Ήταν από τις περιπτώσεις εκείνες που λες ότι ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, Καμία ομάδα δεν ήθελε να ρισκάρει περισσότερο από ότι χρειαζόταν για να μην έχει τυχόν απώλειες από μία απρόσμενη ήττα.

Γιατί μόνο έτσι θα ερχόταν κάποιο γκολ από μία λάθος αμυντική τοποθέτηση ή από κάποια στημένη φάση, παρά από μία συντονισμένη επιθετική προσπάθεια.

Το τελικό αποτέλεσμα άφησε μάλλον ικανοποιημένους και τους δύο αντιπάλους, με τους φιλοξενούμενους του Νίκου Γιαννόπουλου να φέρνουν την πρώτη τους ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους του Μάκη Λελούδα, να μην έχουν δεχτεί ακόμη γκολ εντός έδρας και τον τερματοφύλακά τους Χάρη Σταμόπουλο να κρατάει το μηδέν παθητικό για 360΄.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Σουλιώτης, Αντωνόπουλος (77΄ Χυσί), Βούλγαρης, Ιατρόπουλος, Καΐση, Κ. Μιχαλόπουλος, Μαυρομμάτης, Μ. Φούκης, Μακρυγιαννάκης (85΄ Κακούσιος), Μαρνέρης (67΄ Πολυχρονόπουλος)

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ε. Τζόβολος, Διον. Τζόβολος (73΄ Κουτρουμάνης), Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Αλευρίτης (82΄ Θ.  Αναγνωστόπουλος), Σταθόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (88΄ Μπερτσουκής), Ντιούφ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ