“Επειδή  ειδικά στις  μέρες μας έχουμε την απαίτηση για ανθρώπινη και ευγενική συμπεριφορά ο υπογράφων  ενημερώθηκε από το φυσιοθεραπευτή της ομάδας της Ζήριας για τη κατάσταση του ποδοσφαιριστή σε  συνάντηση  του στο Νοσοκομείο του Αιγίου, την επομένη ημέρα του τραυματισμού (Πέμπτη) ρωτώντας τον αν το χειρουργείο θα γίνει στο Αίγιο με προφανή σκοπό την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Η απάντηση που εισέπραξε ήταν μονολεκτικά ότι ¨το χειρουργείο δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει¨. Δεν  επέμεινα για κάτι παραπάνω γνωρίζοντας την άμεση σχέση που έχει παράγοντας της ομάδας με το νοσοκομείο του Ρίου. Στη συνέχεια ενημέρωσα ως όφειλα τη διοίκηση της ομάδος μου προκειμένου να εκδώσει δελτίο τύπου συμπαράστασης στον αθλητή.

Όσον αφορά τον τρόπο τραυματισμού του άτυχου ποδοσφαιριστή εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος και να οφείλεται σε εξωγενής παράγοντες και όχι στο ,κατά τη γνώμη μου, επικινδυνότατο  σημείο του γηπέδου στο οποίο έτυχε να βρίσκομαι και το επεσήμανα τόσο τη στιγμή του τραυματισμού όσο και αμέσως μετά τον αγώνα και στους παράγοντες της Ζήριας, με τους οποίους είχα έχω και θα έχω άριστες σχέσεις ,όχι για να κάνω μάθημα επικινδυνότητας αλλά με μοναδικό  σκοπό την αποφυγή και άλλων τραυματισμών .

Η παραπάνω επιστολή είναι προσωπική ,αναφέρεται μόνο σε γεγονότα και σε καμία περίπτωση δεν είναι απάντηση στην ανακοίνωση της διοίκησης Α.Ο. Ζήριας τα μέλη της οποίας σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα ,αλλά από δυστυχώς από ελλιπή  πληροφόρηση δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις .

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στον άτυχο αθλητή καλή δύναμη και γρήγορα να γυρίσει δυνατός στα γήπεδα

ΜΠΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ