Στην τρίτη της φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη και αυτή στο γήπεδο της Ζήριας, η τοπική ομάδα που τείνει να μετατραπεί σε φονέα των γιγάντων, νίκησε και τον Αετό Πατρών με σκορ 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη παρατάχτηκε με ελλείψεις, αλλά παρόλα αυτά έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο γήπεδο και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Α΄της Ε.Π.Σ.Α. όμως δίκαια χαρακτηρίζεται από πολλούς σαν η πρωταθλήτρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ηλίας Λαλιώτης μόλις στο 6΄ και ο Δημήτρης Λυμπέρης στο 73΄, που μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 51΄ ο Νίκος Αποσκίτης

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Μερτής, Γκέλλα, Μακρής, Λαδικός, Δ. Ψυχογιάννης, Μπακρώζης, Κανάγιας, Τέρπος, Αντ. Παρίσσης, Λαλιώτης.

Έπαιξαν ακόμη και οι Βαρελάς, Μαυρομμάτης, Σημάτης, Κ. Ψυχογιάννης, Λυμπέρης.

AEΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Κυρίτσης, Ι. Ασκούνης, Ραμαντάνης, Κανελλόπουλος, Ηλ. Ασκούνης, Τσίμπιτσης, Μαντάς, Καραχανίδης, Σχοινάς, Χαρίσης, Αποσκίτης,

Έπαιξαν ακόμη και οι Ράπτης, Μαραγκός, Καρακάσης, Σδρόλιας, Γκέκα, Καλλιβωκάς, Σύρος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ