Με αφορμή της γιορτινές ημέρες που διανύσαμε, οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Α.Ε Καλαβρύτων πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων και στην μονάδα χρονίως πασχόντων και μη αυτοεξυπηρετούμενων στα Καλάβρυτα.
Εκεί, οι αθλητές της Α.Ε.Κ συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ομάδας κ Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γενικό Γραμματέα κο Θύμιο Φλογερά, το Ταμία κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο και το μέλος της Διοίκησης κ Παναγιώτη Χαμακιώτη, έγιναν δεκτοί από τον Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου κο Νίκο Παπαχριστόπουλο και το προσωπικό, μοίρασαν γλυκά στους ηλικιωμένους, τους έψαλλαν τα Κάλαντα και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη.
Το σχετικό δελτίο τύπου:
“Επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων και στην μονάδα χρονίως πασχόντων και μη αυτοεξυπηρετούμενων στα Καλάβρυτα, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα Ποδοσφαίρου και η ομάδα Μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων. Οι αθλητές της Α.Ε.Κ., συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ομάδας κ Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γενικό Γραμματέα κο Θύμιο Φλογερά, το Ταμία κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο και το μέλος της Διοίκησης κ Παναγιώτη Χαμακιώτη, έγιναν δεκτοί από τον Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου κο Νίκο Παπαχριστόπουλο και το προσωπικό, μοίρασαν γλυκά στους ηλικιωμένους, τους έψαλλαν τα Κάλαντα και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη.
Οι ηλικιωμένοι μας, δέχθηκαν με πολύ χαρά την επίσκεψη των αθλητών της Α.Ε.Κ. γέλασαν, τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές.
Η Διοίκηση και οι αθλητές της ομάδας άφησαν τις θερμότερες ευχές τους για υγεία και μακροημέρευση και ανανέωσαν το ραντεβού με τους ηλικιωμένους μας, σε σύντομο χρόνο.”
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ