*  3 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ της 5ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  2 νίκες (Απόλλων Αιγίου, Αιγείρα/Ακράτα) 3 ισοπαλίες (Δόξα Ελαιώνα, Φλόγα Ροδιάς, Αστέρας Τέμενης) και 2 ήττες (Κεραυνός Σελιανιτίκων, Καλάβρυτα) ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς στην κοινή έδρα των δύο ομάδων η Δόξα Ελαιώνα και η τοπική Φλόγα κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0), αλλά αυτό δεν εμπόδισε την πρώτη να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

*  Στα Καλάβρυτα η τοπική ομάδα που αδυνατεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να σκοράρει, γνώρισε εντός έδρας ήττα από την εκπληκτική Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτα, που μακριά από την έδρας της έχει μόνο νίκες.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας Τέμενης δεν μπόρεσε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Κεραυνού 2016, αφού παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 χάνοντας έτσι χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς ο Απόλλωνας Αιγίου με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη και  ύστερα από ολική ανατροπή, επιβλήθηκε της Αργυράς με σκορ 2-1 και βρέθηκε και αυτός στο μποτιλιάρισμα της 2ης θέσης της βαθμολογίας.

*  Στο γήπεδο του Ρίου ο τοπικός Αετός συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία επικράτησε της Αυτόνομης με 4-0 στο σκορ της αγωνιστικής και βρέθηκε μία ανάσα πριν την προνομιούχο πεντάδα.

*  Στο γήπεδο του Ρίου η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου αξιοποιώντας και αυτή την φορά τον παράγοντα έδρα, κέρδισε τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων με σκορ 2-0, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο ουραγός Κεραυνός Σελιανιτίκων δεν τα κατάφερε ούτε αυτή την αγωνιστική, αφού ηττήθηκε από το Άνω Καστρίτσι με σκορ 2-0.

*  Η Δόξα Ελαιώνα είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

*  Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τα Καλάβρυτα.

*  Πρώτες εντός έδρας ισοπαλίες για Δόξα Ελαιώνα και Αστέρα Τέμενης.

*  Πρώτες εκτός έδρας ισοπαλίες για Φλόγα Ροδιάς και Κεραυνό 2016.

*  Πρώτη εκτός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την Αργυρά.

*  Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει συλλέξει ούτε βαθμό για φέτος.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Δημήτρη Κλουκίνα (Αιγείρα/Ακράτα), Δημήτρη Παπαθεοδωρακόπουλο (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου) και Παναγιώτη Μπαλαλά (Αετός Ρίου).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Παναγιώτης Μπαλαλάς (Αετός Ρίου).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι  Βασίλης Αποστολόπουλος (Αετός Ρίου).  

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Εριόν Γκέργκι (Απόλλων Αιγίου), Δημήτρη Κλουκίνα (Αιγείρα/Ακράτα), Μιντίνι (Κεραυνός 2016), Χαϊράνι, Βασίλη Πολυχρονόπουλο (Άνω Καστρίτσι), Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (Αετός Ρίου), Νίκο Φερτάκη (Αργυρά).

*  15 τέρματα (9 γηπεδούχοι, 6 φιλοξενούμενοι) επιτεύχτηκαν σε αυτή την 5η αγωνιστική ή 2,14 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 103 (56 γηπεδούχοι, 47 φιλοξενούμενοι) τέρματα στο πρωτάθλημα (2,94) μ.ο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ