*  4 νίκες γηπεδούχων, 1 φιλοξενούμενων και 3 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ της πρεμιέρας στον Β΄  Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  23 τέρματα επιτεύχτηκαν αυτή την αγωνιστική, δηλαδή 2,88 μ.ο. ανά παιχνίδι.

*  2 νίκες (Αστέρας Τέμενης, Καλάβρυτα), 1 ισοπαλία (Δόξα Ελαιώνα) και 4 ήττες (Αχιλλέας Καμαρών, Διακοπτό, Ακράτα, Φοίνικας), ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Πρώτη ισοπαλία και μάλιστα λευκή (0-0) στις αναμετρήσεις Δόξα Ελαιώνα και Μεγάλου Δικέφαλου και έτσι αμφότερες έχουν από μία φορά όλα τα αποτελέσματα.

*  Πρώτη νίκη για την ομάδα των Καλαβρύτων και μάλιστα εκτός έδρας με εκκωφαντικό τρόπο (4-0) με αντίπαλο τον Αχιλλέα Καμαρών, μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες του τελευταίου.

*  Επιστροφή της Ακράτας μετά από 9 χρόνια στην ανωτέρω κατηγορία, που όμως συνοδεύτηκε με ήττα (1-3) στο Ρίο από τον τοπικό Αετό.

*  Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Διακοπτό που επανήλθε μετά από μία 4ετία στην Β΄ Κατηγορία και γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ (1-3) στο ίδιο γήπεδο.

*  Στην παρθενική του εμφάνιση στα ανωτέρω λημέρια της Β΄ Κατηγορίας, ο Φοίνικας Σαλμενίκου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (0-2) από τον Αστέρα Τέμενης

*  Επίδειξη δύναμης από τον Αετό Πατρών, ο οποίος επικράτησε στο Προάστιο της Πάτρας 2005 με σκορ 3-0.

*  Στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της πρεμιέρας στον Άγιο Βασίλειο στο Θόδωρος Χρυσανθόπουλος) το Δρέπανο αν και προηγήθηκε δύο φορές, εν τούτοις ο Κ. Δαβουρλής’92 απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2.

*  Στα Ζαρουχλέϊκα τα Ψηλαλώνια και η Αναγέννηση Ψαθοπύργου μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο1-1

*  Χατ τρικ από τον Ραφάϊ Χότζα του Αετού Ρίου.

*  Ζευγάρι τερμάτων πέτυχε οι Ντιούφ (Καλάβρυτα), Παπαδιονυσίου (Ποσειδώνας)

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κουτρουμάνη, Σταθόπουλο (Καλάβρυτα), Θεοφανόπουλο, Ν. Βλάχο (Αστέρας Τέμενης), Παράνομο (Ακράτα), Μάργαρη (Διακοπτό), Παπαζαφείρη, Παπαχαραλάμπους (Δρέπανο), Ανδριοσόπουλο, Κουμπουρλή (Κ. Δαβουρλής’92), Αγγελόπουλο (Ποσειδώνας), Καλογερόπουλο (Ψηλαλώνια), Κουργιαλή, Τσίτσαρη, Ρουντζαμάνη (Αετός Π.), Καραμπούλα (Ψαθόπυργος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ