Με κεκτημένα ταχύτητα από τα τελευταία νικηφόρα της παιχνίδια, η Ακράτα με ένα γκολ λίγο πριν το φινάλε δραπέτευσε και από τα Καλάβρυτα, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 1-0, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την βαθμολογική της θέση.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού που τρέχουν πλέον με ένα σερί 4 νικών στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους, κατάφεραν στην κυριολεξία να δραπετεύσουν στο 90΄ από μία σαφώς πολύ δύσκολη έδρα, με χρυσό σκόρερ τον Παύλο Αποστόλου (3ο φετινό).

Όμως η νίκη τους κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πύρρεια, αφού υπήρξαν δύο σοβαροί τραυματισμοί στο 11΄ του Άλκη Τσούρα στον ώμο και στο 44΄ του αντικαταστάτη του Νίκου Παναγόπουλου στο γόνατο, με φυσική συνέπεια και οι δύο αυτοί άτυχοι ποδοσφαιριστές να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Νίκου Γιαννόπουλου προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, όμως στάθηκαν άτυχοι στο χρονικό σημείο που δέχτηκαν το γκολ και έτσι προέρχονται από δύο σερί ήττες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 2η εντός έδρας ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Διον. Τζόβολος, Αλεξόπουλος, Λιακόπουλος (90΄ Τζουμάκας), Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος, Αλευρίτης, Γ. Τσαβαλάς (67΄ Κουτρουμάνης), Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Πλιατσικούρας, Νικολακόπουλος, Τσούρας (11΄ λ.τ. Παναγόπουλος, λ.τ. 44΄ Σακελλαρόπουλος), Ζίζηλας, Πρέζας, Παράνομος, Σταυρόπουλος, Έξαρχος, Αποστόλου, Χαλούλος (75΄ Ανωγιάτης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ