Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία στα Καλάβρυτα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, αφού και οι δύο ομάδες κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0).

Έτσι οι δύο μονομάχοι μοιράστηκαν βαθμούς, δεν ξέρω όμως και τις εντυπώσεις, αφού και οι δύο θεωρούν ότι έπρεπε να είναι αυτοί οι νικητές από την σημερινή αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου που σημειωτέον έδιναν δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, άρα είχαν να αντιμετωπίσουν και τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που λέει ότι μία ομάδα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και όντως αυτό αποδείχτηκε και στην πράξη.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Φίλιππα δικαιούνται να τα έχουν και με την τύχη τους, αφού είχαν δύο δοκάρια στο 19΄ με τον Τέλη Μπάρδη και μάλιστα διπλό (οριζόντιο και μετά κάθετο) και στο 72΄ με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Κάπως έτσι η τράπουλα μοιράστηκε ακριβώς στη μέση, με τους μεν γηπεδούχους να παίρνουν τον έναν βαθμό που θα τους φανεί υπερπολύτιμος στο εγγύς μέλλον, τους δε φιλοξενούμενους ουσιαστικά να χάνουν δύο, στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να καπαρώσουν μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Κανελλόπουλος, Αλεξόπουλος (90΄ Στέργιος), Παπαδόπουλος, Ντιούφ, Σταθόπουλος, Κουτρουμάνης, Αλευρίτης, Γ. Τσαβαλάς, Γ. Αναγνωστόπουλος (91΄ Παναγιωτόπουλος), Σταματόπουλος (90΄ Τζουμάκας)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ