Επιστροφή στις νίκες για τα Καλάβρυτα τα οποία αξιοποιώντας αυτήν την φορά τον παράγοντα έδρα, επιβλήθηκαν του Αστέρα Τέμενης με σκορ 3-1, βελτιώνοντας αισθητά την βαθμολογική τους θέση.

Όμως οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα ήσαν αυτοί που μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κώστα Θεοφανόπουλο, τον οποίο όμως και τις δύο φορές τον νίκησε ο Γιάννης Λέσσης. Η συνέχεια όμως ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν με την σειρά τους τρείς καλές ευκαιρίες με τους Ανδρέα Σταθόπουλο, Θόδωρο Αναγνωστόπουλο και Βασίλη Θανόπουλο και στο 29΄ είχαμε την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (1ο φετινό) ο οποίος πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ.

Στην επανάληψη στο 48΄ ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος (2ο φετινό) διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, δίνοντας έτσι ένα σοβαρό προβάδισμα το οποίο έγινε πιο ισχυρό όταν στο 71΄ ο Γιώργος Μεσσήνης που λίγο νωρίτερα είχε μπει σαν αλλαγή αποβλήθηκε από τον διαιτητή κ. Λάμπρο Τζαγκαράκη για επαγγελματικό φάουλ.

Και κόντρα στη ροή του αγώνα και με αριθμητικό μειονέκτημα ο Αστέρας βρήκε την ευκαιρία στο 76΄ με τον Κώστα Θεοφανόπουλο, αυτήν την φορά να είναι ψύχραιμος και εύστοχος και να βάζει στο παιχνίδι την ομάδα του με το 4ο φετινό του τέρμα. Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 91΄ ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος (4ο φετινό), διαμόρφωνε το τελικό αποτέλεσμα.

Ίσως ρόλο εδώ να έπαιξε και η θετική παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα Καλάβρυτα, αφού σε επίπεδο Β΄ Κατηγορίας σε 3 αγώνες έχουν ισάριθμες νίκες.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσσης, Διον. Τζόβολος, Αλευρίτης (84΄ Μπαχάς), Ντιούφ, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος, Κουτρουμάνης, Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (90΄ Α. Τζουμάκας), Θανόπουλος (65΄ Αλεξόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Θεοδωρόπουλος (69΄ Μεσσήνης), Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Θεοφανόπουλος, Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ