Το Διακοπτό πήρε πολύτιμο τρίποντο στα Καλάβρυτα αφού γλύτωσε από τα δύο δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι.. Στο 6’ μετά από σουτ του Καμπεράι έξω από την περιοχή  για τους γηπεδούχους η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μακρή.
Στο 16’ ο τερματοφύλακας των Καλαβρύτων έκανε λανθασμένη εκτίμηση σε έξοδό του και παραχώρησε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Μητρόπουλος και έκανε το 0-1.

Στο 36’ μετά από κίνηση του Κουτρουμάνη και σουτ στην αντίθετη με την κίνησή του πλευρά η μπαλλα βρίσκει για 2η φορά το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο 77’ κακή στιγμή στο κέντρο της άμυνας έδωσε την ευκαιρία ξανά στον Μητρόπουλο, σε κενή εστία, να κάνει το 0-2.
Στο 91’ καλή εκτέλεση κόρνερ ο Ντάλας με κεφαλιά μείωσει σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Κωνσταντίνου Ανδριανού και των βοηθών του Δ. Τραυλού και Ο. Παπαδημητρίου, οι οποίοι έχασαν ελάχιστες φάσεις.
Μετά τα σημερινό παιχνίδι το Διακοπτό βρίσκεται στην 3η θέση με 39 βαθμούς και τα Καλάβρυτα στην 11η θέση με 18 βαθμούς και αγώνα λιγότερο, αυτόν με την Ζήρια την ερχόμενη Τετάρτη.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς (61΄ Τζόβολος), Χρ. Αλεξόπουλος (77΄ Κατεργάρης), Παπαγεωργίου, Ντάλας, Παπαδόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Δημόπουλος, Μαρής, Κουτρουμάνης, Καμπεράϊ (67΄ Γ. Αναγνωστόπουλος).

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Ραμπαβίλας, Αργ. Λίβας, Ι. Παξιμάδης, Μ. Θεοδωρόπουλος (68΄ Γεωργίου), Χρ. Χριστοδουλόπουλος (89΄ Θεοδούλης), Μπακατσέλος, Μητρόπουλος (81΄ Κ. Θεοδωρόπουλος), Τσέντζος, Γ. Μαρής.

Results

Team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ