Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Καλαβρύτων η Θύελλα Αιγίου επικράτησε της τοπικής ομάδος με σκορ 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου χρειάστηκε να φθάσει στην 6η φιλική της αναμέτρηση, για να πετύχει την πρώτη της νίκη, μετά από 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς αναδείχτηκε ο Κώστας Ασπρούκος, αφού πέτυχε χατ τρικ στο 19΄, 23΄ και 31΄, ενώ ο επίλογος ήρθε στο 82΄ από τον Παύλο Λιάτο.

Αντίθετα αυτό ήταν το πρώτο φιλικό ματς για την ομάδα του Κωστή Βλάχου και λογικό ήταν να παρουσιαστεί χωρίς πολλές δυνάμεις, αφού υστερεί σε φυσική κατάσταση από την αντίπαλό του, καθώς όπως προαναφέραμε έδινε το 6ο της φιλικό, ενώ μην λησμονούμε ότι αγωνίζεται και σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Πάντως υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για οποιαδήποτε βελτίωση στην ομάδα των Καλαβρύτων και θα ήταν κρίμα και άδικο να σχηματίσει κανείς τόσο νωρίς, μία αρνητική εικόνα. Άλλωστε στα φιλικά ματς ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε προπονητή το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο καθρέπτης της οποιαδήποτε ομάδος είναι τα επίσημα παιχνίδια και μόνο αυτά.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Παπαδάτος, Μπαχάς, Φάκος, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκεράρντ, Δημόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Κουτρουμάνης

Έπαιξαν ακόμη και οι Χρ. Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κοντογεώργης, Γουλιμής, Ν. Τσαβαλάς, Γ. Τσαβαλάς, Στέργιος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόποπουλος, Ραμπούζια, Σκιαδάς, Μανέτας, Δαυλάς, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ασπρούκος, Λιάτος, Μπλάτα, Διαμαντόπουλος

Έπαιξαν ακόμη και οι Μάλλιος, Ανδρ. Ανδριόπουλος, Μαραγκός, Αθανασίου, Ψυχράμης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ