Τα Καλάβρυτα παρά την σθεναρή αντίσταση την οποία κατέβαλαν, εν τούτοις δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από τον πρωτοπόρο Κ. Δαβουρλή’ 92 με σκορ 2-0, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη τους αποτυχία σε αυτόν τον Β΄ γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ράπτη που διάγουν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό φεγγάρι, όντως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού τρέχει με ρεκόρ 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ δεν έχει παραβιαστεί η εστία της στα 6 από αυτά. Μάλιστα από την στιγμή που πέτυχαν γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 8΄ ο Λεωνίδας Μασούρας αξιοποίησε ένα στημένο και άνοιξε το σκορ (8ο φετινό).

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου και παρά την ψυχρολουσία την οποία δέχτηκαν, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κέρδισαν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Και αυτές ήρθαν στο 67΄ με τον Αλευρίτη που σούταρε αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος γκολκήπερ Κοκοτσής και στο 73΄ με τον Ντιούφ να αστοχεί με κεφαλιά από καλή θέση.

Έτσι στο 90΄ οι πρωτοπόροι εκμεταλλευόμενοι ένα αμυντικό λάθος των αντιπάλων τους κλείδωσαν τη νίκη τους με τον Κώστα Κουλούρη (4ο φετινό).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Κανελλόπουλος, Αλευρίτης, Παπαδόπουλος, Ντιούφ, Δημόπουλος, Σταματόπουλος (71΄ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς), Σταθόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος (88΄ Βελάνας), Γ. Αναγνωστόπουλος (82΄ Μπαχάς), Κουτρουμάνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ