Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1, τα Καλάβρυτα επικράτησαν του Μεγάλου Δικεφάλου, στο πρώτο τους φετινό εντός έδρας παιχνίδι.

Και αυτό διότι οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου έχασαν σωρεία ευκαιριών κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με φυσική συνέπεια να μείνουν στο απόλυτο μηδέν, δίνοντας έτσι τροφή στους αντιπάλους τους να πιστεύουν ότι μπορεί να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Στην επανάληψη όμως άλλαξαν τα πάντα όταν μέσα σε ένα δεκάλεπτο η ομάδα των Καλαβρύτων σημείωσε δύο τέρματα στο 64΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σενεγαλέζου Ντιούφ, που έφθασε τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα και στο 74΄ με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων την φετινή περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σουγλέρη όπως ήταν κατανοητό δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε μία τέτοια αρνητική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί για αυτούς και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Κώστα Μπανταδάκη στο 91΄ (1ο  φετινό).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Θανόπουλος (73΄ Π. Βλάχος), Αλεξόπουλος (90΄ Γκεράρντ), Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης (79΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλευρίτης, Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ