Η φθίνουσα πορεία των Καλαβρύτων σε εντός έδρας παιχνίδια τους στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίστηκε και σήμερα με την νεανική Πάτρα 2005 να είναι αυτή που πήρε το τρίποντο με σκορ 2-0.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως αν οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου ήσαν πιο προσεκτικοί στην άλλοτε καυτή έδρα τους, σίγουρα η βαθμολογική τους συγκομιδή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και όταν μάλιστα δεν έχεις και το εύκολο γκολ και σπαταλάς κλασικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, τότε μοιραία θα βρεθείς εκτεθειμένος.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Βογιατζή, που παρότι απώλεσαν πέναλτι στο 36΄ όταν ο Γιάννης Λέσης νίκησε τον Δημήτρη Παναγόπουλο, κατάφεραν στην επανάληψη να πετύχουν δύο τέρματα στο 49΄ με τον Ανδρέα Σαλάγα (2ο φετινό) και στο 90΄ μες εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γιώργου Αβραμόπουλου (3ο φετινό γκολ).

Τα Καλάβρυτα που από το 61΄ είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γιάννη Αβραμόπουλου, διαμαρτύρονται έντονα ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής (πέναλτι), αλλά με υπόδειξη του βοηθού δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής. Στο διάστημα αυτό κυριάρχησαν προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φθάσουν στην ισοφάριση, όμως Θόδωρος Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Τσαβαλιάς, δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Παπαδάτος (52΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλευρίτης, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης (69΄ Θανόπουλος), Σταθόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (74΄ Μπαχάς), Ντιούφ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ