Η προέλαση του Φοίνικα Σαλμενίκου συνεχίζεται και μάλιστα με τρόπο εκκωφαντικό, με την ομάδα του Ερινεού να περνάει αέρας από τα Καλάβρυτα, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Αποστόλη Δρακόπουλου που εύκολα ή δύσκολα ξεπερνούν το όποιο εμπόδιο βρίσκεται στο δρόμο τους, σήμερα ευτύχησαν με το καλημέρα να πετύχουν γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια με δράστη τον Άκη Κατσαούνη (5ο φετινό).

Το γκολ αυτό τους έδωσε φτερά και στο 39΄ μετά από στημένη φάση, σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Άγγελου Ραμπαβίλα, ο Θύμιος Τσαμτσούρης (3ο φετινό) έδινε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Και στο 83΄ο Γιάννης Καραμάνος έγραψε τον επίλογο με το 2ο φετινό του τέρμα, κρατώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Νίκου Γιαννόπουλου ήσαν πολύ καλοί στο διάστημα από το 5΄έως το 40΄, εκεί όπου είχαν μία διπλή ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ενώ διαμαρτύρονται και για ένα σπρώξιμο μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά γκολ σήμερα δεν ήρθε ποτέ από αυτούς. Ίσως επειδή τα βάλανε πέντε μαζεμένα την περασμένη αγωνιστική. Όπως όμως και να έχει αυτή ήταν η 3η φετινή εντός έδρας ήττα τους, χωρίς μάλιστα να έχουν σκοράρει σε καμία από αυτές.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Διον. Τζόβολος (68΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλεξόπουλος (88΄ Μπαχάς), Λιακόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος (81΄ Τζουμάκας), Αλευρίτης, Κουτρουμάνης,  Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Π. Σανδραβέλης (87΄ Μπουκουβάλας), Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Κατσαούνης (74΄ Χριστόπουλος), Σερβές (63΄ Σταματόπουλος), Χαρ. Ραμπαβίλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ