Με ψυχή χιλίων λεόντων ο Φοίνικας Σαλμενίκου επέστρεψε στο τελευταίο δεκάλεπτο από την κόλαση του 0-2 με τον Κ. Δαβουρλή ’92 στον παράδεισο του 2-2.

Έσπασαν καρδιές στο γήπεδο του Προαστίου από την απρόσμενη εξέλιξη που είχε το σημερινό ματς ανάμεσα στους δύο μονομάχους, με τους γηπεδούχους του Δημήτρη Ράπτη που είναι πρωτοπόροι στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, να μην μπορούν να διαχειριστούν αυτό το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχαν αποφέρει στο 17΄ ο Νίκος Μασούρας (8ο φετινό) και στο 64΄ ο Κώστας Κουλούρης (5ο φετινό).

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Μπαβιώλη θα είχαν πέσει στο καναβάτσο, αυτοί όχι μόνο στάθηκαν στα πόδια τους, αλλά βρήκαν το σθένος να χτυπήσουν τον αντίπαλο τους και μάλιστα δύο φορές στο 76΄ με αυτογκόλ του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και στο 81΄ με τον Χάρη Ραμπαβίλα (13ο φετινό).

Μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι στον Α΄ γύρο στο γήπεδο των Καμαρών ο Φοίνικας Σαλμενίκου είχε επικρατήσει με σκορ 3-0, τότε εύλογα αντιλαμβάνεται καθένας ότι η ομάδα του Ερινεού έχει στοιχίσει απώλεια 5 ολόκληρων βαθμών από τους πρωτοπόρους.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε (6΄ λ.τ. Μπουκουβάλας, 74΄ Κουνάβης), Χριστόπουλος, Άγγ. Ραμπαβίλας, Χριστοδουλόπουλος, Τσαμτσούρης, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Γκοτσόπουλος, Κατσαούνης (46΄ Ντολάνι), Χαρ. Ραμπαβίλας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ