Στο κλείσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. ο Αστέρας Τέμενης γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Προαστίου από τον πρωταθλητή Κ. Δαβουρλή’92 με σκορ 3-0, ενώ αυτός τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον από την πλευρά των γηπεδούχων του Δημήτρη Ράπτη, αφού ήθελαν έναν βαθμό για να αλλάξουν κατηγορία και τρείς για να στεφτούν πρωταθλητές, τελικά κατάφεραν το δεύτερο έστω και στο φινάλε.
Από το πρώτο κιόλας μέρος είχαν βάλει τις γερές βάσεις για να οδηγηθούν στην 21η φετινή νίκη τους, αφού πέτυχαν δύο τέρματα στο 13΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βύρωνα Κούστα (12ο φετινό γκολ) που καταλογίστηκε στο Νίκο Μαυρούλια και στο 31΄ με τον Κώστα Βετούλα (1ο φετινό), που σκόραρε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ενδιάμεσα απώλεσαν πέναλτι στο 27΄ που καταλογίστηκε αυτή τη φορά στον Κώστα Οικονομόπουλο, αλλά απέκρουσε ο Νίκος Μαυρούλιας το κτύπημα του Χρήστου Τσότρα.
Στην επανάληψη έφθασαν και σε ένα τρίτο γκολ στο 76΄ με τον Ανδρέα Καψή (1ο φετινό), δίνοντας έτσι μεγαλύτερη έκταση στη νίκη τους μέσα σε ένα πανηγυρικό περιβάλλον από τους φίλους της ομάδος τους.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Αντώνη Μπάλα που παρουσιάστηκαν και σε αυτό το παιχνίδι με πολλές και σοβαρές ελλείψεις, η χρονιά ήταν για αυτούς αρκετά επιτυχημένη αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήταν μία ανάσα από την προνομιούχο δυάδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Μεσσήνης (79΄ Μπαλαφούτης), Παπαχριστόπουλος, Οικονομόπουλος, Φάκος, Δαλιάνης, Παπαδόπουλος, Τασσόπουλος (46΄ Θεοδωρόπουλος), Δημ. Καλαμαράς, Β. Βλάχος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ