Βαριά ήττα του Αχιλλέα Καμαρών στο γήπεδο του Προαστίου από τον πρωτοπόρο Κ. Δαβουρλή’92 με σκορ 4-1 και έτσι η ομάδα του Ερινεού βρέθηκε για δεύτερη συνερχόμενη αγωνιστική κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ράπτη απλοποίησαν την υπόθεση νίκη μέσα σε ένα τετράλεπτο, όταν στο 17΄ ο Παναγιώτης Φλωρόπουλος και στο 21΄ ο Χρήστος Τσότρας (5ο φετινό), έδιναν ένα ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα τους.

Στην επανάληψη συνέχισαν με κολλημένο σχεδόν το γκάζι και έφθασαν στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων στο 48΄ και πάλι με τον Παναγιώτη Φλωρόπουλο, που έφθασε συνολικά τα 16 στο πρωτάθλημα και στο 56΄ με τον Ατίλιο Λιμάτσι (7ο φετινό).

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου που σίγουρα αυτή ήταν ήττα εντός προγράμματος, κατάφεραν να μειώσουν στο 77΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ανδρέα Λιβαθηνόπουλου (10ο φετινό γκολ) που κέρδισε ο ίδιος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Σουβαλιώτης, Φουρκής, Γκόφας (21΄ λ.τ. Λιβαθηνόπουλος), Κουρίνος, Γ. Κανελλής, Σερβές (32΄ λ.τ. Πέτσι, λ.τ. 62΄ Καραμπούλας), Τέρπος,   Παρτάλης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ