Στο παρά πέντε έμεινε ζωντανή η Ακράτα στο γήπεδο του Ρίου, αφού απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον εκ των ουραγών Μέγα Δικέφαλο και παρέμεινε έτσι αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού έδειξαν και στο σημερινό παιχνίδι ότι διαθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, προκειμένου να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα βρέθηκαν δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο. Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας εκφράζουν στον σημερινό αγώνα σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Χρήστου Σπηλιωτόπουλου, καθώς υποστηρίζουν ότι και τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν σε βάρος τους δεν υπήρξαν ποτέ.

Έτσι οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Σουγλέρη βρήκαν την ευκαιρία να προηγηθούν δύο φορές πρώτα στο 31΄ με τον Ντίνο Φούφουλα (1ο φετινό) και εν συνεχεία στο 62΄ με τον Ηλία Πυρρή (1ο φετινό). Όμως όπως προαναφέραμε η Ακράτα αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και βρήκε δύο φορές διεξόδους στο 34΄ με τον Βασίλη Έξαρχο (1ο φετινό) και στο 85΄ με την χρυσή αλλαγή τον Θόδωρο Πλιατσικούρα (1ο φετινό).

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Θωμάς, Παναγόπουλος, Πρέζας, Ζίζηλας, Έξαρχος, Παράνομος, Σταυρόπουλος (71΄ Πλιατσικούρας), Γκόφας (81΄ Ταρανάς), Αποστόλου, Χαλούλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ