Σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Μέγας Δικέφαλος επικράτησε στο «Ντα Λουζ» του Αστέρα Τέμενης με σκορ 4-2 και δύο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, έχει και αυτός τις δικές του πιθανότητες να διατηρηθεί στην κατηγορία, την στιγμή που πριν από δύο μήνες όλοι ντον θεωρούσαν καταδικασμένο.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη που η νίκη αποτελούσε το μοναδικό ζητούμενο για αυτούς, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 22΄ ήδη είχαν πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων στο 9΄ με τον Κώστα Γραμματικόπουλο και στο 22΄ με τον Δημήτρη Δημητρόπουλο (1ο φετινό).

Μάλιστα στο 34΄ πέτυχαν και τρίτο γκολ και πάλι με τον Κώστα Γραμματικόπουλο, που μάλιστα ήταν τα πρώτα του στο πρωτάθλημα, όμως οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα που παρατάχτηκαν με πάρα πολλές και σημαντικές ελλείψεις, δείγμα γραφής ότι βρέθηκαν μόνο 11 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, αλλά παρόλα αυτά είχαν μειώσει στο 29΄ σε 2-1 με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο (1ο φετινό) και στο 36΄ σε 3-2 με τον Δημήτρη Καλαμαρά (10ο φετινό).

Όμως μέχρις εκεί, αφού ο Μέγας Δικέφαλος σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη του στο 64΄ με τον κορυφαίο σκόρερ του Παναγιώτη Πάνα (9ο φετινό) και έτσι πλήρωσε τον Αστέρα με το ίδιο νόμισμα και με το ίδιο σκορ που είχε πετύχει αυτός στην Τέμενη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μπαλαφούτης, Θεοδωρόπουλος, Μεσσήνης, Φάκος, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Δαλιάνης, Διον. Καλαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Τασσόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ