Στο ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα στον Μέγα Δικέφαλο και τον Αχιλλέα Καμαρών δεν αναδείχτηκε νικητής, με τις δύο ομάδες στο γήπεδο του Ρίου να έρχονται ισόπαλες με το εγγλέζικο σκορ 3-3.
Λίγοι οι τυχεροί φίλαθλοι που είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις, ανατροπή στο σκορ και εν τέλει έξι τέρματα. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη είχαν ένα εκρηκτικό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, χρονικό σημείο στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα στο 6΄ με τον Μιχάλη Χίνκου (1ο φετινό) και στο 13΄ με τον Βασίλη Μεντζελόπουλο (2ο φετινό).

Όμως οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου που έπαιζαν πλέον με το πιστόλι στον κρόταφο, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με δύο προσωπικά τέρματα του Θανάση Τέρπου στο 20΄ και στο 27΄, που μάλιστα ήταν τα πρώτα του για φέτος. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως στην περσινή ήττα (2-3) της ομάδος του Ερινεού και τα δύο τέρματα είχε σημειώσει πάλι ο Θανάσης Τέρπος.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας έφθασε στην ολική ανατροπή στο 64΄ με το πρώτο φετινό γκολ του Κώστα Σουβαλιώτη και εκεί που έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, σε μία αμυντική αδράνειά του στο 83΄ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους με τον Άρη Καρβελά (1ο φετινό).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας (46΄ Ψαριάδης), Καραμπούλας (74΄ Πέτσι), Αλεξόπουλος, Σουβαλιώτης, Λιόσης (36΄ λ.τ. Ηλίας), Ντακούλιας, Αμασιάδης, Γ. Κανελλής, Λιβαθηνόπουλος, Τέρπος, Παρτάλης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ