Χρειάστηκε να φθάσουμε αισίως στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος για να μπορέσει ο Μέγας Δικέφαλος να κάνει σεφτέ στις νίκες και το κατάφερε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρίου με αντίπαλο το Διακοπτού με σκορ 4-2.

Η καλή ημέρα από το πρωί φάνηκε για τους γηπεδούχους του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη, αφού στο 3΄ άνοιξαν το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ηλία Πυρρή (3ο φετινό). Με την ψυχολογία τους ανεβασμένη στα ύψη δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα στο 34΄ με τον Παναγιώτη Πάνα.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα μπροστά στο φάσμα μίας βαριάς ήττας, ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού αρχικά μείωσαν στο 34΄ με τον Νίκο Μάγκο (7ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 3ο διαδοχικό παιχνίδι, κατάφεραν στο 48΄ να φθάσουν στην ισοφάριση στο 48΄ με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο (2ο φετινό).

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ανάλογη συνέχεια η ομάδα του Διακοπτού ίσως στο χειρότερο φετινό παιχνίδι της, μετά από αμυντικά λάθη δέχτηκε άλλα δύο τέρματα στο 78΄ από τον Σπύρο Σουγλέρη (4ο φετινό) και στο 84΄ και πάλι από τον Παναγιώτη Πάνα (6ο φετινό).

 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λίβας, Γεωργίου, Μαραγκός (79΄ Θεοδωρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (86΄ Παπαχριστόπουλος), Μάγκος, Aγγελόπουλος (46΄ Τριανταφυλλόπουλος).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ