Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το πρώτο της φετινό διπλό έχασε η Δόξα Ελαιώνα, αφού παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο του Ρίου με αντίπαλο τον ουραγό Μέγα Δικέφαλο.

Πράγματι οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Λελούδα που σημειωτέον αγνοούν τη νίκη για 12 συνεχόμενες αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 9 ήττες), πνιγμένοι από το άγχος αλλά και την ατυχία που τους διακρίνει σε πολλά παιχνίδια τους, δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμα που απέκτησαν στο 29΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Μιχαλόπουλου (2ο φετινό γκολ).

Και αυτό γιατί στο καλό τους το πρώτο ημίχρονο απόρροια και του δυνατού ανέμου που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, σπατάλησαν την πιο μεγάλη ευκαιρία τους στο 43΄ με τον Χυσί Ντενίς, ενώ δικαιούνται να τα βάζουν και με την τύχη τους όταν στο 89΄ είχαν δοκάρι με τον Τάσο Αντωνόπουλο.

Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη που είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς νίκη στο ενεργητικό της (8 ισοπαλίες, 8 ήττες), κατάφεραν να αποφύγουν μία ακόμη ήττα, αφού ισοφάρισαν στο 62΄ με τον Σπύρο Σουγλέρη (3ο φετινό).

 

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Γεωργίτσας, Μανέτας, Αντωνόπουλος, Μακρής, Βασιλόπουλος, Σουλιώτης, Παπαδιονυσίου, Ντενίς (46΄ Ιατρόπουλος), Πολυχρονόπουλος (72΄ Ανδρώνης), Μητρόπουλος, Μιχαλόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ