Ο Φοίνικας Σαλμενίκου έβαλε…stop στην ανοδική πορεία της Φλόγας Ροδιάς. Η ομάδα του Ερινεού απέδρασε από την Ροδιά με τη μεγάλη νίκη(1-3) και συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά τετράδας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ. Μαρή, ενώ με το… καλημέρα της επανάληψης(47΄) κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με… δράστη τον Καυγά. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 52΄του ματς με τον Κλάϊντι, αλλά ο Φοίνικας είπε την τελευταία κουβέντα, στο 83΄του παιχνιδιού, όταν με το αυτογκόλ του Γκλαβά έκανε το τελικό 1-3.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Βαρνακιώτης, Δεσποτόπουλος (35΄ Αλευρίτης), Ανδρικόπουλος (85΄ Αγγελόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Ανδρ. Λιακόπουλος (90΄ Σωτηρόπουλος), Τσιαντομένικο, Κλάϊντι, Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Μπαντούνας, Γκλαβάς

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Mπούνιας, Μάνε (58΄ Μπουλούμπασης), Σάλαϊ, Αγγ. Ραμπαβίλας, Βλάχος, Ντολάνι, Γ. Μαρής (84΄ Αλεξόπουλος), Καυγάς (78΄ Χριστόπουλος), Θεοφανόπουλος, Χαρ. Ραμπαβίλας, Χ. Μαρής (90΄ Καψάλης)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ