Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. (1η αγωνιστική)

*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ της 1ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  32 τέρματα επιτεύχτηκαν αυτή την αγωνιστική δηλαδή 4,00 μ.ο. ανά παιχνίδι

*  4 νίκες (Φοίνικας Σαλμενίκου, Καλάβρυτα, Ακράτα, Απόλλων Αιγίου), 3 ισοπαλίες (Αχιλλέας Καμαρών, Αστέρας Τέμενης, Ζήρια /ΤΑΔ’93 ) και 5 ήττες (Διακοπτό, Αναγέννηση/Αίας, Φλόγα Ροδιάς, Θύελλα Αιγείρας, Σκεπαστό) ήταν ο απολογισμός των 12 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στην Ακράτα η τοπική ομάδα επικράτησε του Διακοπτού με σκορ 1-0, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1΄ και το διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο <Θόδωρος Χρυσανθόπουλος>  ο Φοίνικας Σαλμενίκου κάνοντας δύναμη επίδειξης και ισχύος, συνέτριψε τον Κεραυνό 2016 με σκορ 5-2.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η νεοφώτιστη τοπική Φλόγα, γνώρισε βαριά ήττα από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με σκορ 5-1.

*  Στο γήπεδο των Καλαβρύτων η τοπική ομάδα είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στην Θύελλα Αιγείρας, αφού επικράτησε των νεοφώτιστων με σκορ 4-0.

*  Στην Άβυθο η Αναγέννηση/Αίας γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τον Ποσειδώνα/Δρέπανο, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου η Ζήρια/ΤΑΔ’93 απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην γηπεδούχο Αργυρά, με τις δύο ομάδες να έχουν απώλεια δύο βαθμών έκαστη.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς ο Απόλλωνας Αιγίου που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην εν λόγω κατηγορία, επικράτησε με σκορ 3-1 του νεοφώτιστου Σκεπαστού.

*  Στο γήπεδο των Καμαρών ο τοπικός Αχιλλέας αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 του Αστέρα Τέμενης, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές, χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

*  Καρέ τερμάτων από τον Νίκο Φράγγο (Αναγέννηση Ψαθοπύργου).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Χάρη Μαρή, Χάρη Ραμπαβίλα (Φοίνικας Σαλμενίκου), Θόδωρο Αναγνωστόπουλο, Δημήτρη Καλαμαρά (Καλάβρυτα),Νάσο Αναγνώστου (Ποσειδώνας/Δρέπανο)

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Γιώργο Κηρίκο (Ακράτα), Άκη Κατσαούνη (Φλόγα Ροδιάς), Χρήστο Μικέ, Στέλιο Προδρομάκη, Βασίλη Τρακαδά (Απόλλων Αιγίου), Δημήτρη Ρουντζαμάνη, Νίκο Στάμο (Κεραυνός 2016), Σταύρο Χριστοδουλόπουλο (Φοίνικας Σαλμενίκου), Γιώργο Παρασκευά (Σκεπαστό), Χρήστο Παπαδιονυσίου, Νίκο Καττέ (Ποσειδώνας/Δρέπανο), Ηλία Λαλιώτη (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Στέφανο Τριανταφύλλου, Παναγιώτη Χαλκίδη (Αχιλλέας Καμαρών), Χίνκου (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Κώστα Οικονομόποπυλο, Γιώργο Δορλή (Αστέρας Τέμενης), Κώστα Κουτσούκη (Αργυρά).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ