Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. (2η αγωνιστική)

 

*  5 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ της 2ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  22 τέρματα επιτεύχτηκαν αυτή την αγωνιστική δηλαδή 2,75 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 54 στο πρωτάθλημα, δηλαδή (3,37) μ.ο.

*  4 νίκες (Φοίνικας Σαλμενίκου, Αστέρας Τέμενης, Διακοπτό, Ζήρια /ΤΑΔ’93), 1 ισοπαλία (Ακράτα) και 7 ήττες (Αναγέννηση/Αίας, Αχιλλέας Καμαρών, Φλόγα Ροδιάς, Θύελλα Αιγείρας, Καλάβρυτα, Απόλλων Αιγίου, Σκεπαστό) ήταν ο απολογισμός των 12 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στο γήπεδο των Καμαρών ο Φοίνικας Σαλμενίκου έκαμψε την σθεναρή αντίσταση της Αναγέννησης/Αίας με σκορ 1-0, ζευγαρώνοντας έτσι τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς το Διακοπτό επικράτησε των Καλαβρύτων με σκορ 2-1, φθάνοντας έτσι στην πρώτη φετινή του νίκη.

*  Στον Άγιο Βασίλειο στο <Θόδωρος Χρυσανθόπουλος>  η Ακράτα αν και προηγήθηκε στο 74΄ με 2-0, εν τούτοις δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά αυτό της το προβάδισμα και παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στον Κεραυνό 2016.

*  Στο γήπεδο της Ζήριας η τοπική ομάδα ύστερα από ολική ανατροπή επιβλήθηκε του Αχιλλέα Καμαρών στο ντέρμπι του Ερινεού με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη φετινή νίκη της.

*  Στην Τέμενη στο <Δημήτρης Βαζούκης> ο τοπικός Αστέρας επικράτησε της Φλόγας Ροδιάς με σκορ 2-1, φθάνοντας έτσι στην πρώτη του φετινή νίκη.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου ο Απόλλωνας Αιγίου παρά την καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε, εν τούτοις δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Ποσειδώνα/Δρέπανο.

*  Στην Αιγείρα η τοπική Θύελλα γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 3-0 από την Αργυρά και παρέμεινε στα έγκατα του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο των Καλαβρύτων το Σκεπαστό ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, με την τελευταία να έχει και αυτή ισάριθμες νίκες σε δύο αγώνες πρωταθλήματος.

*  Φοίνικας Σαλμενίκου, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Ποσειδώνας/Δρέπανο είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών (2Χ3=6).

*  Πρώτες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα για Ακράτα και Κεραυνό 2016.

*  Φλόγα Ροδιάς, Σκεπαστό, Θύελλα Αιγείρας και Αναγέννηση/Αίας είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν συλλέξει ούτε βαθμό, σε αυτές τις δύο αγωνιστικές.

*  Θύελλα Αιγείρας και Αναγέννηση/Αίας είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Νίκος Φράγγος (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Χάρης Ραμπαβίλας (Φοίνικας Σαλμενίκου), Παναγιώτης Χαλκίδης (Αχιλλέας Καμαρών), Κώστας Οικονομόπουλος (Αστέρας Τέμενης), Γιώργος Κυρίκος (Ακράτα), Χρήστος Παπαδιονυσίου, Νάσος Αναγνώστου  (Ποσειδώνας/Δρέπανο).

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Νίκο Φράγγο (Αναγέννηση Ψαθοπύργου).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Άγγελο Τσιλιάκο, Βασίλη Παρίσση (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Μάκη Θεοτοκάτο (Απόλλων Αιγίου), Γιώργο Μεσσήνη (Αστέρας Τέμενης), Βαγγέλη Σπανό (Φλόγα Ροδιάς), Γιώργο Μπακατσέλο, Παναγιώτη Μητρόπουλο (Διακοπτό), Σπύρο Καρατζανίδη (Ακράτα), Ηλία Παπαζαφείρη, Πέτρο Διγγελόπουλο, Αλέξανδρο Μάγκο (Αργυρά), Μπορίκα, Δημητρίου (Κεραυνός 2016).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ