Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. (22η αγωνιστική)

*  2 νίκες γηπεδούχων, 4 φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλίες ήταν το παλμαρέ της 22ης αγωνιστικής στον Β΄  Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  23 τέρματα επιτεύχτηκαν αυτή την αγωνιστική δηλαδή 2,88 μ.ο. ανά παιχνίδι και πλέον φθάσαμε συνολικά τα 538 στο πρωτάθλημα (3,06) μ.o.

*  2 νίκες (Ακράτα, Καλάβρυτα), 2 ισοπαλίες (Φοίνικας Σαλμενίκου, Δόξα Ελαιώνα) και 3 ήττες (Αχιλλέας Καμαρών, Αστέρας Τέμενης, Διακοπτό) ήταν ο απολογισμός των 7 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου δεν μπόρεσε να κερδίσει στο γήπεδο των Καμαρών τον Μέγα Δικέφαλο, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) και παρέμεινε χωρίς νίκη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι.

*  Η Ακράτα πέρασε νικηφόρα από τον Άγιο Βασίλειο αφού επιβλήθηκε του ουραγού Δρεπάνου με σκορ 2-1 και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου ο Αστέρας Τέμενης γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Αετό Πατρών με τον τελευταίο να παραμένει στην προνομιούχο δυάδα.

*  Στα Ζαρουχλέΐκα τα Καλάβρυτα στο κορυφαίο εκτός έδρας παιχνίδι τους, κέρδισαν τα Ψηλαλώνια με σκορ 3-2 μετά από ανατροπή και απομακρύνθηκαν οριστικά και αμετάκλητα από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η Δόξα Ελαιώνα παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην νεανική Πάτρα 2005 και βρέθηκε στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στο ίδιο γήπεδο το Διακοπτό με πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Γιάννη Καλύβα, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τον πρωτοπόρο Κ. Δαβουρλή’92 και εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα σε ανασφάλεια, όσον αφορά την παραμονή του.

*  Στο γήπεδο του Ρίου ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε βαριά ήττα από τον Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 4-1 και εξακολουθεί πάντα να βρίσκεται στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

*  Στο ίδιο γήπεδο η Αναγέννηση Ψαθοπύργου στην κοινή έδρα με τον Αετό Ρίου επικράτησε ύστερα με σκορ 3-2 και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Ο Αετός Πατρών είναι η ομάδα αήττητη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος.

*  10 συνολικά ισοπαλίες συγκέντρωσε ο Μέγας Δικέφαλος και 9 η Πάτρα 2005.

*   Αετός Ρίου, Μέγας Δικέφαλος και Δρέπανο παραμένουν χωρίς νίκη εκτός έδρας.

*  13 παιχνίδια αήττητος (10 νίκες, 3 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Αετός Πατρών.

*   8 παιχνίδια αήττητη (5 νίκες, 3 ισοπαλίες) συμπλήρωσε η Ακράτα.

*   6 ματς χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες, 2 ήττες) συμπλήρωσε ο Φοίνικας Σαλμενίκου.

*  14 ματς χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, 11 ήττες) συμπλήρωσε το Δρέπανο.

*  Ζευγάρι τερμάτων πέτυχε ο Γιάννης Ρουμελιώτης (Ποσειδώνας Πατρών).

*   Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Αλέξανδρος Σιόζος (Ακράτα), Βύρωνας Κούστας, Παναγιώτης Φλωρόπουλος (Κ. Δαβουρλής’92).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Παναγιώτης Μητρόπουλος (Δόξα Ελαιώνα), Νίκος Φράγκος (Αναγέννηση Ψαθοπύργου) και Θανάσης Γεωργούσης (Ψηλαλώνια).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Βασίλη Ξηρό (Αχιλλέας Καμαρών), Αντώνη Νάση (Πάτρα 2005), Νίκο Ζέρβα (Αετός Ρίου), Γιώργο Γκάνια (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Βασίλη Χριστόπουλο (Ποσειδώνας Πατρών).

 

.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ