Η στατιστική της Β΄ Ε.Π.Σ.Α. (3η αγωνιστική)

*  2 νίκες γηπεδούχων, 4 φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλία ήταν το παλμαρέ της 3ης αγωνιστικής στον Γ΄ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.ΣΑ.

*  21 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την αγωνιστική δηλαδή 2,62 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 75 στο πρωτάθλημα δηλαδή (3,12) μ.ο.

*  4 νίκες (Απόλλων Αιγίου, Αστέρας Τέμενης, Διακοπτό, Ζήρια /ΤΑΔ’93), 4 ισοπαλίες (Αχιλλέας Καμαρών, Θύελλα Αιγείρας, Καλάβρυτα,  Ακράτα) και 4 ήττες (Αναγέννηση/Αίας, Φοίνικας Σαλμενίκου, Φλόγα Ροδιάς, Σκεπαστό) ήταν ο απολογισμός των 12 εκπροσώπων της περιοχής μας.

*  Στο γήπεδο των Καλαβρύτων το Σκεπαστό αν και έδινε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Αστέρα Τέμενης, με τον τελευταίο να σκαρφαλώνει στην 2η θέση.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς ο Απόλλωνας Αιγίου επικράτησε με σκορ 2-0 του Φοίνικα Σαλμενίκου και τον γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στο γήπεδο των Καμαρών ο τοπικός Αχιλλέας αν και έχανε μέχρι το 89΄ με σκορ 2-0 από την Θύελλα Αιγείρας, εν τούτοις κατάφερε να τσιμπήσει στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

*  Στην Ακράτα η τοπική ομάδα είχε τις πρώτες εντός έδρας απώλειες, αφού τα Καλάβρυτα απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2.

*  Στο γήπεδο της Ροδιάς η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επιβλήθηκε της τοπικής Φλόγας με σκορ 2-1 ύστερα από ολική ανατροπή, κάτι που πετυχαίνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

*  Στο γήπεδο του Προαστίου το Διακοπτό επικράτησε της Αργυράς με σκορ 2-1, φθάνοντας έτσι στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

*  Στο γήπεδο της Αβύθου η νεοφώτιστη Αναγέννηση/Αίας γνώρισε μία ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή την φορά από τον Κεραυνό 2016 και παραμένει έτσι μέχρι στιγμής χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

*  Στο γήπεδο του Ρίου στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής η Αναγέννηση Ψαθοπύργου επιβλήθηκε του Ποσειδώνα/Δρέπανο με σκορ 1-0 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών (3Χ3=9).

*  Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για Κεραυνό 2016.

*  Πρώτες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα για Καλάβρυτα και Θύελλα Αιγείρας.

*  Πρώτες ήττες για Φοίνικα Σαλμενίκου, Ποσειδώνα/Δρέπανο και Αργυρά.

*  Φλόγα Ροδιάς, Σκεπαστό και Αναγέννηση/Αίας είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν συλλέξει ούτε βαθμό, σε αυτές τις δύο αγωνιστικές.

*  Η Αναγέννηση/Αίας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Παναγιώτης Χαλκίδης (Αχιλλέας Καμαρών) και Δημήτρης Καλαμαράς (Καλάβρυτα).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Βαγγέλης Σπανός (Φλόγα Ροδιάς), Μάκης Θεοτοκάτος (Απόλλων Αιγίου), Παναγιώτης Μητρόπουλος (Διακοπτό),

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Παναγιώτη Μητρόπουλο (Διακοπτό) και Παναγιώτη Χαλκίδη (Αχιλλέας Καμαρών).

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Ηλία Ροβήλο, Δημήτρη Κλουκίνα (Θύελλα Αιγείρας), Χρήστο Μονοκρούσο (Σκεπαστό), Δημήτρη Ψυχογιάννη (Ζήρια/ΤΑΔ’93), Μιχάλη Μπενέτο (Απόλλων Αιγίου), Νίκο Βλάχο, Βλάντ Τσομπιάνου (Αστέρας Τέμενης), Θόδωρο Πλιατσικούρα, Ανδρέα Σέρμπο (Ακράτα), Χρήστο Ντούνη (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Κώστα Κουκή (Αργυρά), Ραφαήλ Χότζα (Κεραυνός 2016).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ