Ο Φοίνικας Ζήριας ανακοπίνωσε σήμερα το νέο του προπονητή που θα αναλάβει να φέρει και πάλι το σύλλογο του Ερινεού στην Α’ Κατηγορία. Ο Μίλτος Καρατζάς ύστερα απο 15  περίπου χρόνια που ήταν στην Φλόγα Ροδιάς,  μαζί με τον Φώτη Φιτσιάλο σαν συνεργάτη του επιλέχτηκαν απο τη διοίκηση της ομάδας για να δημιουργήσουν όχι μόνο την ομάδα που θα έχει σαν στόχο την άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά και να λειτουργήσουν και τις ακαδημίες που θα δημιουργήσουν οι παράγοντες της.

Το δελτίο τύπου του Φοίνικα Ζήριας  

 Η Α. Ε ΦΟΊΝΙΚΑ – ΖΗΡΙΑΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας ειναι ο Καρατζάς Μίλτος και γυμναστής της ομάδας ο Φιτσιαλος Φώτης. Τους καλωσοριζουμε και ευχομεθα υγεία και καλή δύναμη!!!

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο δ.σ. της ομάδας με τον κύριο Τάκη Παναγόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Το νέο ΔΣ που προέκυψε μετά από συνεδρίαση στον Φοίνικα/Ζήριας είναι το παρακάτω :

Πρόεδρος : Τάκης Παναγόπουλος

Αναπληρωτής Πρόεδρος : Ελένη Μελισουργού

Α’ Αντιπρόεδρος : Κώστας Σωτηρόπουλος                     

Β’ Αντιπρόεδρος : Γιώργος Ντίνος

Γραμματέας : Ανδρέας Αντωνόπουλος

Ταμίας : Παναγιώτης Ραυτόπουλος

Γενικός Αρχηγός : Σωτήριος Γιαβής

Τεχνικός Διευθυντής : Σπήλιος Γιούπης

Υπέυθυνος Ακαδημίας : Βασίλειος Καννέλης

Υποδομές : Άρης Παναγόπουλος

Μέλη : Νίκος Παπανικολόπουλος, Κώστας Σωτηρόπουλος, Βασίλειος Γλωσσίδης, Γιώργος Σταυρόπουλος, Χρήστος Βλάχος, Νίκος Καραμπούλας, Ελένη Μπαβιόλη

Πρόεδρος Ελεκτικής : Γιώργος Μπαβιόλης

ΤΟ ΔΣ στοχεύοντας στην προοπτική μέσω της  βιωσιμότητα της ομάδας έχει αποφασίσει να επιχειρήσει στην υλοποίηση ενός νεου, πρωτοποριακου  πλάνου  οργάνωσης, δομής  και λειτουργίας της ομάδας την νέα περίοδο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ