Ο Στέφανος Τριανταφύλλου είναι ένας αθλητής με πολύ πλούσιο όπως θα διαπιστώσετε βιογραφικό, έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία μόλις 14 ετών στην Α.Ε. Αιγίου, στην οποία και παρέμεινε μέχρι και το 2000.

Στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Αιγιέα/Άρη στον οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. μέχρι και το 2002. Η επόμενη χρονιά θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας με την φανέλα του Διακοπτού, με το οποίο θα φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Α.

Η διετία 2003/05 θα αποτελέσει ορόσημο στην καριέρα του, αφού σε ηλικία 29 ετών θα κάνει το μεγάλο άλμα αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Παναιγιαλείου.

Το 2005/06 θα αγωνιστεί εκ νέου στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με την ομάδα του Ζαβλανίου, η οποία θα τερματίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ θα φθάσει και στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Α.

Την επόμενη χρονιά 2006/07 θα στεφτεί πρωταθλητής με την φανέλα του Αχιλλέα Καμαρών στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας του Νομού μας.

Η επόμενη 3ετία 2007/10 θα τον βρει στην Ακράτα με την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, να φθάνει δύο φορές στα μπαράζ ανόδου για άνοδο στην Δ΄ Εθνική, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει τις πύλες της.

Από το 2010 έως και το 2014 μετακομίζει εκ νέου στον Αχιλλέα Καμαρών, αγωνιζόμενος και στις 4 κατηγορίες (Δ΄ Εθνική, Α΄, Α1 και Β΄) και μάλιστα στο πρωτάθλημα της Α1 παίρνει το βάπτισμα του πυρός σαν παίκτης- προπονητής

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και την επόμενη χρονιά στον Φοίνικα Σαλμενίκου, το 2015 επιστροφή σαν παίκτης στην Ακράτα και τον Γενάρη του 2016 σαν παίκτης – προπονητής στην Αναγέννηση/Αίας.

Στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Καμαρών όπου είχε 12 συμμετοχές με 1042΄ και 4 γκoλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ